כאבים בשיניים שטופלו באחרונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/12/2023 | 16:23 | מאת: אורי

שלום לפני חצי שנה עשיתי טיפול שורש אצל אנדודונט לשן 46. הטיפול הסתיים והופנתי לרופא השיניים. היות והיו לי חורים נוספים והחלו כאבים אז הייתי צריך לעשות קודם סתימות. בוצעה לפני 4 חודשים גם סתימה גדולה בשן 47. עברה חצי שנה אשמח לעזרתך בימים האחרונים יש כאבים באיזור של 46+47. כאמור 46 עדיין עם סתימה זמנית של תום טיפול השורש. האם יכול להיות כאב משן שהוצאו ממנה השורשים? אם לא האם זה אומר שזה מ 47 איפה שהיה סתימה? התקשרתי לרופא השינים אמר שמצב כזה אין מנוס מלעשות טיפול שורש ב 47 כי סביר שהכאב משם וכבר עשינו סתימה. מה דעתך?

נא תגדיר איזה סוג כאב ומתי

14/12/2023 | 18:37 | מאת: אורי

תודה בימים האחרונים גלים של כאב דוקר באיזור השיניים התחתונות האלה. וכבר שבועים גם מים אפילו קצת קרירים גורם שם לכאב לכדקה תודה

שן 46 שעברה טיפול שורש לא יכולה להגיב לקור. אם כן הרגישות היא ב 47. צריך לבצע צילום נשך ולראות עד כמה קרובה הסתימה לעצב. כמו כן יש לשלול שהכאב מקורו בנסיגת חניכיים

מנהל פורום רפואת שיניים