בליטה מתחת ללסת ושיניים מחוספסות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/12/2023 | 08:52 | מאת: שובל

היי, אתמול התחלתי להרגיש שצד אחד של השיניים שלי מחוספס, והשני לא. נרגיש קצת כאילו ציפו אותן בחומר יבש של סתימות. התחושה המשיכה גם היום אך בבוקר הרגשתי בעת מריחת קרם מתחת ללסת שיש לי בליטה קשה, כואבת למגע. היא לא בולטת לעין אבל כשאני ממששת ונוגעת היא מרגישה קשה, קטנה וכואבת. מה זה יכול להיות? האם יש סיבה למהר לבדיקה? רופא אף אוזן גרון או רופא שיניים? תודה

רצוי לבצע צילום פנורמי ולגשת לבדיקה אצל רופא שיניים. כנראה מדובר בדלקת

14/12/2023 | 22:11 | מאת: שובל

תודה רבה!

מנהל פורום רפואת שיניים