ציפוי למינייט בשיניים קדמיות עליונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/12/2023 | 05:36 | מאת: ינון

שלום ד"ר נוימן, בהמשך לתשובתך לעיל לאופציית טיפול בשש שיניים קדמיות 13 עד 23, הצעת לעשות בשן מס' 12 שתל ואח"כ מבנה וכתר עקב שורש חשוף. ברצוני לשאול 1) האם זה נכון שניתן לכסות שורשים חשופים כאשר מבצעים ציפוי שיניים בלמינייט? אני שואל כיון שקראתי בכמה מקומות שזה אפשרי ואני טיפוס שלא נוטה להיסתמך לכל מה שכתוב, לכן אבקש שתאיר את עיניי על ידי חוות דעתך המקצועית בנושא 2)במידה וכן, מה ניתן לעשות במצב כאשר חשיפת השורש קצרה? 3) אני הבנתי שבדרך כלל מצפים 4 שיניים קידמיות, אם כך מה ניתן לעשות להתאמת הגוון אם הניבים נוטות קצת לגוון צהבהב? אשמח אם תוכל להשיב בהקדם האפשרי. הרבה תודה.

מומחה למחלות חניכיים יכול בהליך כירורגי קל וקצר "למשוך" את החניכיים ולכסות את האזור החשוף. אפשר גם להאריך את ציפוי החרסינה ובאזור החשיפה לצבוע את הציפוי בורוד כמו צבע החניכיים. בגזע האנושי הניבים צהבהבים יותר וזה סממן של הגזע האנושי. לא כצוי לעשות לניבים צבע לבן כי אז כולם מבינים שזה לא שיניים טבעיות....

מנהל פורום רפואת שיניים