מומחים ברפואת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/12/2023 | 21:15 | מאת: נעמי

שלום פעם היה רק "רופא שיניים" שמתי לב באחרונה שיש מומחה שורש ומומחה שיקום הפה ומומחה חניכיים. מצד שני הרופא שלי הוא עושה את הכל בעצמו. אני חוששת שזה כמו שרופא המשפחה יטפל גם באורטופדיה ועור וכו'. איך אני יודעת מה כדאי לעשות אצל רופא שיניים הרגיל ומה אצל מומחה? האם אצל הרופא הרגיל לעשות רק בדיקות וסתימות? ושורש אצל רופא שורש מבנה וכתר אצל מומחה שיקום חניכיים אצל מומחה חניכיים זאת החלוקה? תודה

היות ומומחה לומד את ענף המומחיות שלו עוד כמה שנים ועוסק רק בענף הספציפי הזה, הרי שיש הטוענים שבמקרים מסויימים רתוי לפנות למומחה. מצד שני חלק ניכר מרופאי השיניים יבצעו את כל הטיפולים ברמה טובה ומספרת. ההחלטה למי ללכת היא או שלך בלבד או של הרופא המטפל שמפנה למומחה

מנהל פורום רפואת שיניים