רגישות בשיניים שעברו סתימה לפני חודשיים רבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/12/2023 | 11:11 | מאת: רגישות לקור וללחץ בשיניים שעברו סתימה לפני חודשיים רבים

היי עשיתי סתימות לבנות בשיניים 26,16 ו27 כבר קרוב לשנתיים אני מרגיש את תחושת "הגוף הזר". התחושה הזאת מפריעה לי באיכות החיים. יוצרת לחץ ותחושת גירוד בשיניים ובנוסף אני מרגיש בלשון שיש חיספוס רב בשיניים שטופלו (אם יש קשר) אף רופא שאני פוגש לא רואה בעיה. מה יכול להיות מקור הבעיה ולאיזה רופא כדי לפנות?

יתכן וכדאי ךהחליף את הסתימות הלבנות לסתימות אמלגם

12/12/2023 | 13:32 | מאת: שיניים מגורות

סתימות לבנות יכולות ליצור תגובות אלרגיות? כי אם כן זה ממש חמור שאין מענה לגבי הנושא הזה. וכפי שאנחנו יודעים ד"ר מלא מרפאת שיניים חדלו להשתמש באלמגם. אין במקרה חומר דנטלי אחר שאתה ממליץ עליו? בכול זאת אנחנו 2023 ואני בטוח שיש עוד אלטרנטיביות.

יש שחזורים מסוג inlay או אונליי. יש לבדוק אם רופא השיניים שלך מבצע שחזורים כאלה

מנהל פורום רפואת שיניים