טעם דם בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/12/2023 | 21:25 | מאת: דני

שלום בן 56 מזה כשבועיים יש לי קצת טעם של דם בפה רוב הזמן. מסתכל על הפה אין דימום. הייתי לפני חודשיים אצל רופא שיניים אמר שיש חור עשיתי סתימה ולפני 3 שבועות שיננית. מה יכולה להיות הסיבה לטעם? אני לא רואה משהו חריג בעין תודה

טעם של דם בפה עלול לרמז על דלקת חניכיים.

09/12/2023 | 22:57 | מאת: דני

ואם זה דלקת חניכיים מה כדאי לי לעשות? זה לא קצת מוזר שזה התחיל כמה ימים אחרי טיפול אצל שיננית ובעבר לא היה לי אף פעם טעם של דם? אולי משהו בטיפול עורר את זה ?

נסה להשתמש במברשת שיניים רכה ובמשחת שיניים פאראדונטאקס וראה אם יש שיפור

מנהל פורום רפואת שיניים