דלקת חניכיים והטיפול האנטיביוטי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/12/2023 | 19:46 | מאת: בר

שבת שלום דוקטור ברצוני לשאול אותך בבקשה מהבוקר התחיל אצלי כאב בחניכיים איני יודעת אם זו דלקת במידה וזו התחלה של דלקת או כבר דלקת פעילה האם ישנו צורך לקחת אנטיביוטיקה יש לי מטרייה מסוג אמפלצר בלב לאחר צנתור לב לסגירת pfo שעברתי לפני שנתיים עדיין ישנו דלף בינוני מכיוון שתהיה לי האפשרות לגשת לרופא שיניים רק ביום ראשון מצאתי לנכון לשאול אתכם האם כדאי להתחיל ואם כן איזה סוג ומינון פשוט לא הייתי רוצה להסתבך תודה רבה על העזרה

הייתי מתחיל לקחת מוקסיפן 500 מיליגרם, שלוש פעמים ביום. נדרש מרשם רופא. במקביל לשטוף פעמיים ביום במי פה קורסודיל לאחר צחצוח קפדני

08/12/2023 | 20:28 | מאת: בר

שבת שלום בשנית תודה רבה על המענה המהיר במקרה יש לי מוקסיפן בבית אז כך שאוכל להתחיל לגבי קורסידיל אין אוכל לרכוש רק מחר בערב בנתיים יש תחליף לזה ? מי מלח ? משחת לייסר ? מה אתה מציע ? מבחינת המינון 1500 מג עדיף לקחת 3 פעמים ולא כמו לפני טיפול שיניים בבת אחת ? ושאלה אחרונה ברשותך דוקטור לכמה זמן ניתן הטיפול התרופתי הנ"ל במצב הנוכחי וכ והאם המרפאה שלך בתל אביב וניתן לקבוע תור ? תודה רבה על העזרה מעריכה את המענה המהיר

את המוקסיפן בשלב הזה לוקחים קפסולה של 500 מג שלוש פעמים ביום. 1500 במכה לוקחים רק לפני טיפול שכרוך בדימום. בינתיים אפשר שטיפה במי מלח. נדמה לי שסופרפרם בקניון איילון פתוח עד 1 בלילה.יש לקח׳ת אנטיביוטיקה למשך שבוע. לצערי אינני מקבל יותר פציינטים

08/12/2023 | 21:26 | מאת: בר

מצאתי מוקסיפן ליומיים הקרובים ומשחת קורסידיל אקנה מחר בבוקר במידה ואין מדובר בדלקת חניכיים האם יהיה ניתן להפסיק את הטיפול האנטיביוטי או שבכל מצב משלימים שבוע טיפול ? מה אתה היית מציע ? פשוט כמויות האנטיביוטיקה שקיבלתי בשנה האחרונה הן בכמויות גדולות נקב במעי ופריטוניטיס ו2 ניתוחי בטן נוספים תודה רבה על המענה

ראשית מי פה קורסודיל ולא משחה.לא הייתי מפסיק לפני שלקחת ארבעה ימים רצופים .רצוי ביום ראשון להיבדק והרופא יחליט על המשך הטיפול

08/12/2023 | 21:36 | מאת: בר

תודה רבה לך על המענה מעריכה זאת מכל הלב שתהיה לך שבת שלום

שבת שלום וחג שמח

מנהל פורום רפואת שיניים