מומחה בשיקום הפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/12/2023 | 15:22 | מאת: נמרוד

האם מומחה שיקום הפה יותר מיומן בלעשות מבנה וכתר מרופא השיניים הרגיל? אני אחרי טיפול שורש אצל רופא שורש שן טוחנת תחתונה לא נשאר הרבה שן והרופא שורש אמר שזה אתגר לשקם אותה אולי כתר אולי אנדוקראון האם עדיף ללכת למומחה שיקום הפה מאשר לרופא השיניים הרגיל? תודה

אם זה המצב בהחלט יתכן שכדאי לפנות למומחה לשיקום הפה

08/12/2023 | 17:27 | מאת: נמרוד

תודה רבה אם כך 1. האם לכל אחד כדאי לפנות למומחה לשיקום הפה כשצריך לעשות מבנה וכתר? ולא לרופא השינים הרגיל? ( כמו עם אנדודונט ) 2. איך אפשר לדעת שרופא הוא "מומחה לשיקום הפה". מישהו המליץ לי על רופא ראיתי באתר שלו שהוא "מומחה לשיקום הפה" אבל נכנסתי למשרד הבריאות וראיתי שיש לו רישיון של רופא שיניים רגיל. מה זה אומר? תודה רבה

מנהל פורום רפואת שיניים