חתך בפה בעקבות טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/12/2023 | 11:13 | מאת: גיל

שלום גיל 57. ב 3 חודשים האחרונים עברתי טיפול שורש בשן טוחנת אחרונה בצד שמאל. בנוסף 2 סתימות בשינים סמוכות. מאז משום מה אני לעתים קרובות קצת נושך את הצד הפנימי של הלחי. מרגיש שמשהו בסגירת הפה השתנה. לא יודע אם זה בגלל שפתחתי הרבה את הפה בטיפולי שורש ונהיו קצת קנאקים בלסת או בגלל שמשהו באיך שהסתימות נבנו קצת גורם לי אחרת לסגור את הפה. אשמח לשאול 1. מה אפשר לעשות לגבי זה 2. לפני כשבוע ממש נשכתי את הלחי באמצע שלה בפנים. מאז כבר שבוע יש שם כאב די חזק שמקרין לכל האיזור השמאלי. אם אני מסתכל על זה עם פנס רואים אדום באיזור מסוים בצד הפנימי של הלחי אולי סימן קטן של חתך או פצע. האם יש מה לעשות לגבי זה? תודה

יש לבדוק אצל רופא השיניים את הסגר החדש שנוצר בעקבות הטיפול בשיניים. יש בעיה בסגר ועל כן הלחי נכנסת בסגירה בין השיניים ואז אתה נושך את עצמך

08/12/2023 | 11:42 | מאת: גיל

תודה רבה ולגבי החתך בתוך הלחי האם יש מה לעשות לגבי זה או רק לחכות שזה יחלים?

ברגע שהמנשך יתוקן זה יחלים מעצמו

08/12/2023 | 12:44 | מאת: גיל

תודה רבה! אם אפשר לשאול. יכול להיות שהלסת קצת זזה מכל פתיחת הפה? יש לי המון קנאקים אז אולי המנשך לא טוב בגלל קצת שינוי בלסת? אם כן זה בכלל פתיר? תודה

לא סביר שהלסת זזה. תשתדל להימנע מלעיסת מזון קשה ומלעיסת מסטיק

מנהל פורום רפואת שיניים