תחושות לא נוחות אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/12/2023 | 22:37 | מאת: נעמה

שלום בת 36 בריאה בד"כ. הייתי אצל רופא השיניים עשה לי בדיקה יש איזה 2 חורים לא עשה סתימה לא היה זמן לא זריקות אבל ניצל כמה דקות לנקות לי קצת את השיניים עם המכשיר האולטרא סוני הזה עם הרעש בתדר גבוה לאחר מכן קצת ניקה לי את השיניים מקדימה עם פלואוריד. עברו 5 ימים. יש לי מאז קצת אי נוחות בלשון ולפעמים קצת כבדות בלשון. הפה גם קצת יבש מאז הטיפול. אשמח לעזרתך 1. האם הטיפול האולטראסוני יכול בטעות לפגוע בלשון? אולי הוא יכול להזיק לרקמות? 2. היה הרבה פלואוריד בפה. האם הוא יכול לפגוע בלשון אולי ברקמות הרכות שלה? תודה רבה

המכשיר לא פוגע בשן. הוא פשוט מרטיט את האבנית והיא נושרת מהשן. יכול להיות שהלשון רגישה מהפלואור. זה יסתדר

מנהל פורום רפואת שיניים