שן שהתעקמה טיפה………….

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/12/2023 | 15:41 | מאת: אנונימית

היי מה עושים אם שן קדמית התעקמה איפה והיא נראת מורמת קצת(ממכה חזקה בפנים) לא ירד דם בפה או משו והשם לא נשברה פשוט התעקמה טיפה.. תודה. (שן קבועה לא חלבית)

ראשית יש לגשת לבדיקה וצילום. לשלול שבר בשורש. לשלול קריעה של העצב בקצה השורש. ואז להחליט אם ניתן לבצע יישור שיניים

05/12/2023 | 15:54 | מאת: אנונימית

אם היה שבר בשורש הייתי מרגישה לא ? לא כואב ולא ירד דם השן לא נסדקה..פשוט ממש טיפה התעקמה רק אני שמה לב לזה נראלי.. בכל אופן אם יש שבר בשורש מה עושים?

05/12/2023 | 16:04 | מאת: אנונימית

מצרפת תמונה.. כאילו השן נהיית מורמת קצת https://postimg.cc/CZbgDmXF

שבר בשורש יכול להביא לעקירה

05/12/2023 | 16:17 | מאת: אנונימית

אמאלה מה אני בחרדות עכשיו חח אתה יכול להגיד לי לפי התמונה מה דעתך? ונגיד חלילה חלילה יש שבר בשורש ואני לא עושה עם זה כלום מה יקרה

לפנות ליישור שיניים כדי שיסובבו אותה בחזרה

מנהל פורום רפואת שיניים