מצב חניכיים אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/12/2023 | 17:29 | מאת: מצב אחרי עקירה כירורגית

עקירה בשן טוחנת לפני הכנה לגשר שלוש כתרים, מעל העקירה יש גשר כתרים זמני ובמקום העקירה מתחת ממש חלל גדול בצורת V בחניכיים. מהעקירה עבר בערך שבועיים הרווח הגדול המוזר הזה לא אמור להתאחות או להיסגר?

הוא יסגר אבל ישאר שקע

03/12/2023 | 18:10 | מאת: אריאלה זילברמן

השקע שהוא באמת גדול, האם זה לא יפריע בהכנת מידות לגשר קבוע כי גשר קבוע אמור להיות אטום. הוא תפר אחרי עקירה, המקום התרפא אבל קיבל צורה מוזרה, בור עמוק בצורת V שאני רואה את זה בגשר הזמני. האם אין לי ממה לחשוש בקשר למידות? לא יראו את זה או שזה כבר יהיה משהו מגושם בגלל צורת החניכיים אחרי עקירה?

המצב כמו שאתה מתאר הוא מתאר מצב החלמה רגיל ותקין

מנהל פורום רפואת שיניים