התייעצות בעניין תותבות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/11/2023 | 20:11 | מאת: NOT_FOUND

אני מאובחן ב רופא מומחה כתב לי שעקב בעיה זו העצמות שבלסת שלי אינן חזקות מספיק להחזיק שיניים תותבות והם יפלו לי תוך ימים. אך הרופא לא פירט לי. האם תוכל בבקשה לפרט לי במונחים רפואיים על איזה עצמות הוא מדבר וכדו'. העניין חשוב לי לעניין חברת ביטוח תודה רבה

30/11/2023 | 20:14 | מאת: NOT_FOUND

*מאובחן בDentinogenesis imperfecta

זאת מחלה גנטית שפוגעת בשיניים ולא בעצמות הלסת ועל כן לא מובנת לי אבחנת הרופא שאצלו היית

30/11/2023 | 20:53 | מאת: יהודה

בכל אופן חשוב לנו לעניין חברת הביטוח מונח רפואי על אילו עצמות יושבות התותבות תודה ענקית!

תותבת תחתונה יושבת על העצם המנדיבולרית, ותותבת עליונה על העצם המקסילרית

מנהל פורום רפואת שיניים