עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/11/2023 | 15:44 | מאת: קרן

שלום,שן בינה כלואה שהיה צריך להוציא לפני יותר משנה כבר עקרתי לפני 9 ימים,שלוש ימים אחרי כאב כמו של מכתשית הרופא אמר שזה לא נראה ככה אבל זה ההסבר היחיד שלו לסוג כאב הזה. מרח חומר מאלחש,חוץ מזה לקחתי אנטיביוטיקה שבוע שלם הפסקתי ואחרי יום נהיה לי נפיחות בלימפה בלסת בצד של העקירה וכאב מקרין לאוזן שפותחים את הפה חזרתי לקחת אנטיביוטיקה כבא יומיים ועדיין נפוח מה זה יכול להיות?ומתי זה אמור להחלים

יש להמשיך עם אנטיביוטיקה ולהוסיף 3-4 פעמים ביום כדור אדויל ליקווי ג'ל

27/11/2023 | 00:13 | מאת: קרן

לכמה זמן להמשיך?לקחתי כבר 3 ימים

עד שהמעורבות של בלוטות הלימפה נרגעת

מנהל פורום רפואת שיניים