יישור שיניים שעשיתי בעבר ושיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/11/2023 | 15:42 | מאת: נעם

שלום, עברתי יישור שיניים לפני כ20 שנה. מאז יש לי מין חוט ברזל כלשהו דבוק מאחורי כמה שיניים קדמיות, אני מניח שזה על מנת לשמור שהשיניים לא יתעקמו שוב. האם צריך מתישהו להחליף את זה? להוריד את זה בכלל? דבר נוסף, רופא השיניים שלי עושה בעצמו גם את הניקוי שיניים (טיפול שיננית). למיטב הבנתי בדרך כלל יש במרפאות שיניים שיננית שמתעסקת אך ורק עם זה. האם יש עדיפות ללכת לשיננית ייעודית, או שזה בסדר גם לעשות את הניקוי אצל רופא השיניים?

אכן החוט שומר על השיניים שלו יזוזו ןיתעקמו. אין צורך לא להוריד אותו ולא להחליף אותו. אני משער ששיננית שזה עיקר עיסוקה, אכן עדיפה על ניקוי אצל רופא אם כי אי אפשר להכליל ובהחלט יש רופאים שמנקים היטב לא פחות משיננית

מנהל פורום רפואת שיניים