שימוש בסכר גומי.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/11/2023 | 10:49 | מאת: אייל

שלום בן 64. יש לי קצת בעיות בוושט ובקיבה. לעתים קשיי בליעה. אני אמור לעבור סתימה בשן שיש בה סתימה ישנה שצריך להסיר ולעשות חדשה. האם כדאי טיפול כזה שיעשו לי עם סכר גומי? זה יותר קשה לי ולרופא השאלה אם זה חשוב בשביל למנוע נפילת דברים לגרון? תודה

אין צורך בסכר גומי כי מערכת השאיבה שואבת את כל חלקי הסתימה הישנה ואת הפירורים

21/11/2023 | 13:14 | מאת: אייל

תודה אבל קרה לי באחת הסתימות שלמרות ששאבו היה שלב שהצטבר לי נוזל בגרון בטח מים ורוק וכו' ונאלצתי לבלוע. ואז סביר להניח שיש שם גם חתיכות של הסתימה יש דרך להמנע מכך שאבלע חתיכות ונוזל? תודה

לשים סכר גומי

מנהל פורום רפואת שיניים