לבן על השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/11/2023 | 17:29 | מאת: גיל

שלום בגלל בעיות לא היתי אצל רופא שינייים כמה שנים. יש בשיניים כל מיני מקומות שיש על השן לבן כזה שלא מצליח להוריד בצחצוח וגם אם מנסה לגרד אם הצפורן לא מצליח. אשמח לעזרתך 1. האם יש דרך להוריד את השכבה הלבנה הזאת לבד? 2. אם הרופא / שיננית מורידים את זה האם זה לא פוגע בשן ואז מגדיל סיכוי לחור? 3. יש הבדל בין אבן שן לאבנית בשן? תודה רבה

לבן עלול לרמוז על התחלת חור על כן רצוי ללכת לבדיקה ולבצע שני תילומי נשך. אבן ואבנית זה אותו דבר

20/11/2023 | 17:37 | מאת: גיל

תודה אגש להבדק. האם יש דרך להוריד את השכבה הלבנה הזאת בבית? לא מצליח...

אל תנסה להוריד לבד כי אתה עלול לפגוע באמאייל של השן

20/11/2023 | 18:22 | מאת: גיל

תודה רבה והניקוי של האבן אצל הרופא עם הברזל שלו לא פוגע באמייל?

אצל הרופא לא פוגע

מנהל פורום רפואת שיניים