שבר בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/11/2023 | 11:13 | מאת: נטע

שלום אני בת 58. לא בקו הבריאות וגם מצב השיניים לא משהו. אתמול נשברה לי חתיכה קטנה בשן 16. הצד שלה שפונה לשן 15 חתיכה קטנה מהחלק התחתון של השן עד כמעט החניכיים אבל נשאר קצת שלא נשבר לפני החניכיים. אין לי כאבים. לא לעסתי משהו חזק אני הולכת מאכלים די רכים. האם דבר כזה דחוף או שאפשר לחכות עם זה איזה חודש עד שניגשים לרופא שיניים? אני כמובן לא רוצה שבגלל זה יהיה פתאום איזה טיפול שורש או משהו כזה תודה רבה

בהעדר בדיקה וצילום אינני יכול להעריך מה הדחיפות של טיפול בבעיה

מנהל פורום רפואת שיניים