אני כבר מיואשת באמת באמת.עזרתך.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/11/2023 | 21:56 | מאת: מלי הסובלת

שלום רב. בת 44.עשיתי סתימה די עמוקה בשן ליד הטוחנת. הגעתי לטיפול עם דלקת חניכיים קלה וכאבים קלים במפרק הלסת(בעיה ידועה) הטיפול היה ארוך מהמצופה נמשך כמעט שעה. לאחר הטיפול התחילו לי כאבים חזקים בלסת דלקת חניכיים החמירה מאוד וסבלתי כאבים. אחרי שבוע חזרתי לרופא. אמר שיש דלקת במפרק הלסת צילם את הסתימה ואז אמר שחייב לשים חומר הרדמה( במריחה לא בזריקה) ואמר שחייב לשייף את הסתימה ואת הסתימה הסמוכה לא ברור לי למה- שייף ואמר שזה יעזור.עזר קצת והכאבים חזרו ממש אחרי יומיים- הוא טוען שזה דלקת מפרק משולבת בדלקת חניכיים .אני ברמה שסילונית מכאיבה לי מאוד.מיואשת מבוהלת ובעיקר סובלת.מה לעשות? תודה מראש.מלי

לגבי דלקת החניכיים, שטיפה במי פה corsodyl פעמיים ביום אחרי צחצוח יכולה לסייע. לגבי המפרק נסי לקחת advil שלוש או ארבע פעמים ביום אחרי אוכל.

19/11/2023 | 22:04 | מאת: מלי הסובלת

זה הגיוני שזה ככה שבועיים??? יש סיכוי שמשהו לא טוב בטיפול? הוא צילם 3 פעמים. ניסיתי לקבוע אם פרופסור וינוקור לצערנו פרש לפנסייה אבל חבר אותי חרופאה אחרת. אני מפחדת שאין לי באלגן בשן.יש סיכןי לכאלה כאהים מחניכיים ןלסת?

נסי לשמוע צה אומרת הרופאה החדשה שהופנית אליה וכתבי לי מה היא אמרה. מסקרן.... דרך אגב מה שמה של הרופאה?

19/11/2023 | 22:09 | מאת: מלי הסובלת

דוקטור פסיה רובין. הוא המליץ עליה ועל פרופסור בן אוליאל. אני מיואשת אני אצלה רק עוד שבוע. מתה מכאבים ומתה מפחד. לא כאב לי כלום לפני הסתימה , אמור היה להיות קליל ומאז סיוט!

האם סה כאב מתמשך או כאב פועם כמו דופק? שמתגבר כשמרכינים את הראש אל בין הבירכיים?

19/11/2023 | 22:16 | מאת: מלי הסובלת

כאב מתמשך מושך לאוזן לצוואר לראש.לא מתגבר כשמכופפים את הראש בין הרגליים בדקתי. החניכיים אדומות עם סילונית כואב. כל הצד מציק . למה? מה זה אומר?

19/11/2023 | 22:17 | מאת: מלי הסובלת

אני באמת מיואשת חזרתי לרופא פעמיים בשבועיים האחרונים צילם 3 פעמים. לא הגנתי להמ היה צריך לשייף מסביב ומאחור....

נסי לשטוף עם קורסודיל. קחי כדור combodex שלוש עד ארבע פעמים ביום

19/11/2023 | 22:22 | מאת: מלי הסובלת

סליחה עלההטרדה מה זה קןמבודקס?אסור לי אדוויל ונורפן ארקוקסוה ואטופן בגלל הקיבה. נראה לך שזה משהו בשן?אני על כך מפחדת.

אם כן אסור לך גם את הקומבודקס.צריך לקבל חוות דעת נוספת.אני לא יכול לנחש מה הסיבה לכאב בלי בדיקה ובלי לראות צילום

19/11/2023 | 22:27 | מאת: מלי הסובלת

אעדכן אחרי הפדישה עם המומחית פה ולסת. סתם בשביל העניין למה שאלת אם פועם וכואב בהתכופפות? לפחות אלמד משהו

כאב פועם עלול לרמוז לצורך בטיפול שורש

19/11/2023 | 22:29 | מאת: מלי הסובלת

תודה לאל ללאא ומקווה שככה ישאר. יש לך רעיון למה שייף אחרי? שוב הרדמה וכאב לי.

יכול להיות שהוא התרשם שהסתימה גבוהה מידי ומפריעה בסגירה וזה גורם לכאב.

19/11/2023 | 22:36 | מאת: מלי הסובלת

הוא שייף בין השיניים גם ומאחור ושייך גם סתימה מלפני שנתיים שצמודה אליה. הוא נראה מופתע ואמר שככה זה לא נראה בבסים הטיפןל ושיש דלקת חניכיים רצינית ושזה יקל עליה

19/11/2023 | 22:37 | מאת: מלי פ.

אין לי מילים להודות לך כן ירבו רופאים כמוך.ממש מרגשת עזרתך אני סובלת

19/11/2023 | 22:54 | מאת: מלי הסובלת

מניחה שעייפת מלענות לי אבל אשאל האם להשתמש בסילונית אפילו שזה כואב לי?

רפואה שלמה במהרה

מנהל פורום רפואת שיניים