דלקת שיניים דוף בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/11/2023 | 21:19 | מאת: אביאל

שלום וברכה ד"ר נכבד זה כבר תקופה ארוכה שאני עם כאבי שיניים היתי אצל רופא שיניים עקב כאבים בשלושה שיניים קימיות בצד ועשה לי צילום ואמר שיש לי דלקת ושאקח כדורים"מוקסיפן 500 מ"ג וללא הטבה החלפתי כדורים ל "אוגמנטין 875 מ"ג" וגם ללא הטבה ! הרופא עשה לי טיפול שורש באחד מהשיניים ואילו 2 הנוספות כואבות עלי לציין שבשני השיניים הכואבות עשיתי כבר טיפול שורש לפני הרבה שנים ! האם טיפול שורש שנעשה לפני הרבה שינים מצריך שוב טיפול שורש? ומה עלי לעשות אם הרופא טוען ע:פ צילומים שיש לי דלקת והכדורים שציינתי אינםמ עוזרים לי ! תודה רבה רבה מראש

18/11/2023 | 21:22 | מאת: אביאל

עלי לציין שיש לי סכרת מזריק אינסולין

אני הייתי מתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש כדי שיחווה דעה על טיפול השורש החדש ועל שני הטיפולים הישנים

מנהל פורום רפואת שיניים