סתימה שהתפרקה בשן 15

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/11/2023 | 18:22 | מאת: איילה

שלום. התפרקה לי חתיכה מסתימה בשן 15 בחלק האחורי. שיניים 15 ו 16 שתיהן עם סתימות שחורות. השן 15 עצמה לא נשברה . ניגשתי לעשות סתימה להפתעתי הרופא פשוט השלים את הסתימה השחורה בשן 15 על ידי סתימה לבנה, פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה, האם הדבר תקין? כששאלתי את הרופא אמר שכדי להימנע מטיפול שורש זה עדיף כי הסתימה עמוקה, האם לפנות לרופא אחר? האם ניתן לאכול על השן? האם זה יחזיק מעמד או שמא כספי הלך לפח? אשמח לתשובתך הכנה תודה רבה!

הטיפול שעברת לא מקובל. בדרך כלל מוציאים את הסתימה הישנה ועושים חדשה . לא מקובל לעשות טלאי

מנהל פורום רפואת שיניים