הרדמת שיניים בטיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/11/2023 | 11:22 | מאת: נדב

שלום אני בן 40. עשיתי בזמן האחרון כמה סתימות בשיניים תחתונות. כל פעם הרופא מרדים לי כאילו את כל הלסת כולל לשון וכו' משהו מאוד רחב. סיפר לי חבר שכשיש לו סתימה בשן תחתונה ההרדמה הרבה יותר מצומצמת וגם לא כואב. האם יש הרדמות יותר נקודתיות? מה מומלץ? אציין שאני לא אלרגי לכלום חוץ ממוקסיפן תודה

באזור של חמש השיניים הקדמיות מכל צד אפשר הרדמה קלה יותר. בטוחנות האחוריות ההרדמה עמוקה יותר כולל לשון

12/11/2023 | 11:40 | מאת: נדב

תודה אכן מדובר בשיניים טוחנות. התקשרתי עכשיו לרופא אמר שזה בלוק כדי שלא יכאב יש אולי שיטות שמרדימות שטח קטן יותר, גם בשיניים טוחנות? תודה

בשיניים אחוריות אנחנו מעדיפים בלוק מנדיבולרי. ניתן גם לנסות להרדים את השן עם פריפרס

12/11/2023 | 12:12 | מאת: נדב

תודה החבר בדק לי עם הרופא שלו אמר שהוא משתמש בארטיקיין מקומי בשן הטוחנת ואז לא צריך בלוק ורק מי שרגיש לאדרנלין צריכים לתת לו בלוק זה הגיוני? אני לא רגיש לאדרנלין אז אפשר לתת לי משהו מקומי בלי להרדים את כל הלשון ובלוק וכו'? תודה

תשאל ישירות את הרופא של החבר שלך איך הוא מרדים שן טוחנת תחתונה. מעבר לארטיקאין, באיזו שיטה

מנהל פורום רפואת שיניים