מבנה אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/11/2023 | 19:19 | מאת: שי

שלום סיימתי טיפול שורש אצל רופא שורש לפני 5 חודשים. השבוע אמור לעשות אצל רופא השיניים מבנה. אם נניח השן נפגעה במהלך התקופה ואעשה את המבנה. אז אם בכמה חודשים לאחר מכן ויצוצו כאבים אז אפשר להוריד את המבנה ולטפל? בכל מקרה לגבי כתר לא אעשה עכשיו אלא רוצה קודם לחכות כמה חודשים לראות שהכל בסדר עם השן תודה

אין בדרך כלל בעיה לפרק את המבנה כדי לטפל שוב בשן. הכי פשוט זה ללכת לביקורת אצל מי שעשה את טיפול השורש ובמידה והכל תקין לעדות בהקדם מבנה וכתר

מנהל פורום רפואת שיניים