כאבים חזקים מאוד בלסת אחרי טיפןל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/11/2023 | 08:15 | מאת: מלי הסובלת

דוקטור נוימן בןקר אור. לפני 8 ימים ביצעתי סתימה עמוקה בפהצבשן הצמודה לטוחנת.כתבתח לך כי היו לי כאביפ, דימום בחניכיים ועוד-רוב התופעות חלפן ועברו. יש לי בעיה תמידית במפרק הלסת.בטיפול שהייתי בו פערתי לסת בערך שעה ומאז יש לי כאבים חזקים בלסת, בראש,בצואר התחזקןצ של הקליקים באיזור. אני עושה תרגילי פזיותרפיה לוקחת משככים אבל זה לא עבר עדיין. אני ממש בלחץ בחיים לא היו לי כאבים כה ממושכים ואני לא יןדעת מה לעשות(ארקוקסיה ודומיה אסור לי בגלל הקיבה) אודה מאוד לעזרתך! זה יעבור לבד??? מיואשת.

נסי לפנות לד"ר אפרים וינוקור שמתמחה בבעיות במפרק הלסת. הכתובת שלו בגוגל ואמרי לו שביקשתי שיראה אותך

מנהל פורום רפואת שיניים