דלקת בשן / טיפול שורש משקם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2023 | 17:54 | מאת: חנלה

שלום, כבר כמה ימים כואבת לי שן טוחנת שעשו לי בה בעבר טיפול שורש וכתר. כואב לי בין השן הטוחנת הגדולה לקטנה. הלכתי למרפאה פעמיים ואמרו שאצטרך לקבוע תור ואחד אחר נפנף אותי שעדיף לעשות ניקוי שיניים על אף שבתצלום אמרו שיש לי כנראה חור וצריכה גם טיפול שורש משקם. התור שלי רק עוד שבוע, ונראה לי שמתפתח לי דלקת בשן, ואני לא יודעת לבלוע כדורים זה אישיו אצלי. יש פיתרון אחר לאנטיביוטיקה? אני בת 28. האם צריך לבקש מרשם ספציפי או שגם רופא משפחה יכול להביא? תודה.

אנטיביוטיקה יכול לרשום כל רופא אבל אני לא בטוח שזה הפתרון אנטיביוטיקה אפשר לקחת גם בסירופ

מנהל פורום רפואת שיניים