דימום אחרי עקירת שן כירורגי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2023 | 15:36 | מאת: אריאלה זילברמו

עקרו לי שן טוחנת בעקירה כירורגית, משעה 11 בבוקר, השעה עכשיו 15:30 קניתי כדורים שלא יהיה לי זיהום ומשככי כאבים ל 5 ימים, במכתב הפניה של הרוםא, עדיין אני רואה שיש דם במקום העקירה ובכלל בכל הצד ששם בוצעה עקירה והולבש שם כתרים זמניים, כמה זמן לוקח עד שהדימום נעצר ואם הוא לא נעצר מה עלי לעשות אשמח לתגובה

ראשית אסור לשתות משקאות חמים ואסור לשטוף את הפה. ניתן ללחוץ על המקום עם גזה או עם שקית תה רטובה וסחוטה. דווחי לי בעוד שעתיים מה המצב

08/11/2023 | 15:43 | מאת: אריאלה

אוקיי, אדווח לך, תודה על ההיענות המהירה

רפואה שלמה

08/11/2023 | 17:24 | מאת: אריאלה

היי, נראה שהדימום קצת נרגע ממה שהיה לפני, ולמעשה זה יותר רוק דמי באיזור שם, מקווה שזה לא יתפתח ליותר גרוע, אני אמתין עם זה עד מחר בבוקר ואראה אם הדימום או הרוק הדמי באיזור שם יפסיק או ימשיך. תודה בכל אופן על התגובה המהירה והעזרה

רוק אדמדם זה דבר רגיל ואין מה להתרגש מזה. נקווה שמחר בבוקר תקומי "כמו חדשה" . רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים