צחצוח שינים מניעת חורים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2023 | 10:32 | מאת: אביתר

שלום שנים השתמשתי במברשת שיניים רגילה ידנית לא רכה וכמעט ולא היו לי חורים לפני 4 שנים ניסיתי מברשת אולטרא סופר רכה זה הרבה יותר נעים ואז לשים את המברשת הרגילה פתאום הרגיש מאוד קשה ואגרסיבי. מאז שעברתי לרכה הופיעו לי בשנתים האחרונות 6-7 חורים למרות שמצחצח אותו דבר האם מברשת רכה מדי פחות אפקטיבית בניקוי השן מאשר מברשת קצת קשה? תודה

התקן העולמי למברשת שיניים הוא אך ורק soft. מה שחזק יותר מסופט שוחק אמאייל מהשיניים ופוצע את החניכיים

08/11/2023 | 11:54 | מאת: אביתר

תודה יכול להיות ש EXTRA SOFT VERY GENTLE זה כבר עדין מדי ולא מנקה מספיק טוב את הפלאק והלכלוך? תודה

לא סביר

מנהל פורום רפואת שיניים