שאלה לגבי גוף זר בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/11/2023 | 20:40 | מאת: נגה

שלום. בביקור שגרתי אצל רופא שיניים הוא הסתכל על צילומי סטטוס שעשיתי וציין כי יש גוף זר בחניכיים. בצילום רואים פס קטן במקום בו עקרו לי שן בינה לפני כ-13 שנים. הוא חושב שזה קשור, אולי חלק ממקדחה שנשאר. מעולם לא הרגשתי בעיה במקום זה. הרופא אמר שאין סיבה לדאוג אחרי כל כך הרבה זמן והוא בטוח שלא יקרה עם זה שום דבר. אני עדיין לחוצה. שווה לבקש חוות דעת שנייה?

באיזה מכון רנטגן ובאיזו עיר עשית את צילום הסטטוס ?

07/11/2023 | 21:13 | מאת: נגה

מכון ניו-פאנה ברמת גן.

את יכולה להעלות את צילום איזור שן הבינה לכאן?

07/11/2023 | 22:40 | מאת: נגה

לצערי לא רואה אפשרות של הוספת צרופה.

אם זה פז לבן חזק, וזה חלק ממכשיר שנשבר לא הייתי דואג. משאירים את זה שם ולא מתעסקים עם זה

08/11/2023 | 08:15 | מאת: נגה

זה בדיוק מה שזה. תודה.

מנהל פורום רפואת שיניים