עואב לי עדיין.דואגת.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/11/2023 | 23:38 | מאת: מלי הסובלת

שלום רב כתבתי לך בחמישי מתזכרת ומעדכנת בחמישי עשו לי סתימה עמוקה בשן לפני אחרונה בלסת עליונה.לא ניו לי כאבים לפני נרופא פשוט ראה עששתבצילום. הטיפול היהממושך- כמעט 50 דקותבמהלכו הרופא צילם את השן פעמיים. יש לי בעיה כרוניתבמפרק הלסת.מאוד כאב לי בראש ובפה להשאיר פתוח. אחרי הטיפול חשתי כאב בשן, ירד לי דם מהחניכיים אני חשה כאילו הגרון נפוח מבפנים וכל אזור הלסת כואב ממש. אני על משככים מיום חמישי.הנפיחות בגרון נעלמה אבל יש כאב בחניכיים בכמה שיניים בלסת כאב פנימי באוזן ברמה בינונית. הייתי אצל הרופא בביקורת אמר שיש דלקת חניכיים חריפה, דלקת במפרק הלסת והכל ביחד. אבל כואב לי עדיין וזה מרגיש כאילו כמה שיניים באיזור כואבות לי(בעיקר שניים אחרות עם סתימות ליד) כל האיזור כואב בשתייהמשל מים קפואים. מה דעתך? הקופא אומר להמתין.אני כבר בחרדה קשה. תודה רבה רבה מלי תודה רבה מראש

ראשית, מים קפואים לא מומלץ בשום מצב. זה עלול לגרום לנזק לעצב וגם לסדקים קטנים באמאייל. לעניין הכאב במפרק אפשר לקחת משך כמה ימים כדורים של advil או combodex. ולחניכייםצלשטוף פעמיים ביום עם מי פה קורסודיל לאחר ציחצוח

07/11/2023 | 06:55 | מאת: מלי הסובלת

מזמן לא ראיתי איש מקצוע ורןפא מדהים ומסור כמוך. אני יכןלנ להרגע? התחלתי לפחד שיש לי סתימת שורש בשן שטופלה או שהטיפול עשה לי נזק בשיניים אחרןת. מתי זה אמור לעבור להערכתך

מנהל פורום רפואת שיניים