טיפול שיניים באישה במצב בריאותי לא טוב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/11/2023 | 22:20 | מאת: אייל

שלום מישהי יקרה לליבי בת 56 נמצאת במצב בריאותי לא טוב ויכול להיות שנשאר לה רק כחצי שנה. היא אחרי כמה שנים לא קלות ולכן גם לא הלכה לרופא שיניים כמה שנים ומצב השיניים הדרדר במקביל להדרדרות המצב הבריאותי. היא נמצאת במשקל נמוך. בשל כאב בשן הלכנו לרופא השינים שמצא לה 2 טיפולי שורש ועוד סתימות גדולות וקטנות. היא עברה טיפול שורש היה לה לא קל ואחר כך תשישות ותופעות. רציתי לשאול. מה עושים במצב כזה? כל טיפול שיניים יגרום לסבל וחבל על ימים יקרים, כמו כן הטיפול עצמו גורם לתופעות לוואי. האם יש דרך לעשות משהו זמני קל יותר ואם בעתיד יהיה טוב יותר אז להשלים? תודה רבה

אפשר לפתוח את הדן עם טיפול השורש, להוציא את העצבים, לדים תרופות הרגעה וחיטוי ולשים סתימה זמנית

לפתוח את השן

מנהל פורום רפואת שיניים