הכנה לגשר 3 כתרים מה השלבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2023 | 14:24 | מאת: אריאלה זילברמן

עשו לי טיפול שורש בשן 35 תעלה אחת, סתימה לבנה כמו טיפקס אולי זה זמני עד למבנה, אחרי כן אמר לי לא לאכול שעתיים, אבל החליט לקחת מידות לכתר זמני ממש בתום טיפול שורש. לכן גם הרגשתי רע כל השבוע וגם כאבים אולי התפתח במקום דלקת או זיהום מהלחץ או הדבק, השאלה שלי היא אם הוא לא אמור קודם לעשות מבנה ולהשחיז שן ואחר כך לקחת מידות ? ואם אני החלטתי לא להמשיך לטפל אצלו וכסף כבר שולם לו מראש הוא יכול להגיד אין לי מה לעשות בכתרים זמניים גם אם הם לא בפה שלי? מה הנוהל ? אשמח לתגובה

ראשית יש לקבל מהפציינט הסכמה לכל הליך רפואי.הוא כמובן אמור לבצע מבנה ואח"כ להשחיז את השן ורק אחר כך לקחת מידות. מאחר ולא התנגדת לכתר זמני והוא שלח את המידות למעבדה אז בהחלט אם תחליטי לא להמשיך אצלו את הטיפול אין לו מה לעשות עם הכתר הזמני ועל כן בהחלט לא יחזיר לך כסף

מנהל פורום רפואת שיניים