משחה עבור שיינים רגישות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2023 | 10:13 | מאת: משחה עבור שיינים רגישות

עשיתי סתימה לא מעט זמן ואני מרגיש שהיא לוחצת בקצבות האחורים של השן, מגרה לי את החניכים ובנוסף יש מין חיספוס מציק כזה. הלכתי לרופא והוא בדק גבוה בעזרת הנייר הזה ואמר שהכול תקין בסתימה, ואמר לי להשתמש במשחה נגד רגישות קולגייט. המשחה יכולה לתת מענה?

המשחה נועדה לטפל רק ברגישות לקור או למתוק. את החיספוס מחליקים עם ליטוש. צריך גם לבצע צילום נשך כדי לראות למה יש גירוי בחניכיים

30/10/2023 | 10:40 | מאת: משחה עבור שיינים רגישות

קולגייט זו משחה טובה? יש לך הצעה למשחה יותר טובה.

קולגייט טוטאל פרו רליף, או סנסודיין רפיד רליף

31/10/2023 | 09:43 | מאת: משחה עבור שיניים רגישות

לאחר שהשתמשתי במשחה ביומיים הראשונים הרגישות גדלה. זה נורמלי? לכמה זמן אתה ממליץ לי לקחת את המשחה עד לביקור רופא? תודה רבה על העזרה והמענה המהיר ד"ר.

מאד מוזר שמשחה שנועדה להקטין רגישות דוקא מגבירה אותה.אם זה כך אז תפסיק להשתמש במשחה ולך לבדיקה. אולי אצל רופא אחר

מנהל פורום רפואת שיניים