2 שאלות שחשובות לי מאד בעניין כאבים ובריאות השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/10/2023 | 19:52 | מאת: bn

ערב טוב, ברשותך 2 שאלות: (1) האם יכולים להיות כאבים שמוקרנים על צד הלסת, ומקורם לא יהיה בשיניים? אם כן, מהיכן עוד יכולים להגיע? (2) האם יכול להיות מצב שבו נבדקת אצל רופא שיניים בדיקה מלאה ויסודית והכל היה תקין, ולאחר 4 חדשים התגלו חורים וזיהום? אם כן, איך מצב שיניים יכול להידרדר בכזו מהירות? תודה רבה, וימים שקטים ומאירים!!

1. יכול להיות כאב שמקורו בדלקת בסינוס(נדרש יעוץ׳ מרופא אף עוזן וגרון). אפשרות׳ שניה היא בעיה באחד מעצבי הפנים ( נדרשת בדיקה של נוירולוג). 2.צריכה גבוהה של סוכרים יכולה לגרום להתדרדרות מהירה, או שמשהו התפספס בבדיקה הקודמת.

מנהל פורום רפואת שיניים