לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/10/2023 | 18:00 | מאת: דן

שלום לפני 3 חודשים סיימתי טיפול שורש אצל אנדודונט. שן 46. מאז עדיין לא עשיתי מבנה וכתר היות והיו 2 סתימות גדולות וגם הייתי בחופשה וכו'. קבעתי תור לרופא השיניים בעוד 10 ימים לעשות מבנה. בינתיים הקפדתי לא ללעוס דברים קשים. היום בטעות קצת לעסתי שם סוכריה לרגע קצת חזק והופיע שם כאב. אשמח לעזרתך 1. אם חלילה נפגע הטיפול שורש ב 3 חודשים שעברו או בלחיצה היום, האם צריך לעשות את כל הטיפול שורש מחדש או שרק את הסתימת שורש שזה השלב האחרון? 2. איך הרופא שיניים יכול לדעת אם הטיפול שורש נפגע? זה משהו שיכול לראות בעין? תודה

היות וחלפו שלושה חודשים יש צורך לצלם את השן כדי לראות שטיפול השורש תקין ושאין סדק בשן

25/10/2023 | 20:49 | מאת: דן

תודה רבה איזה סוג צילום צריך לעשות? זה משהו שעושים במרפאה של הרופא? תודה

צילום פריאפיקלי של השן. או במרפאה או במכון רנטגן

מנהל פורום רפואת שיניים