כאב צד ימין של הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/10/2023 | 17:04 | מאת: Ym

ד"ר נוימן, בהמשך לשאלה ששאלתי בעבר, יש אפשרות שאשלח לך את צילומי הנשך ותראה אם אתה מזהה בעיות בשיניים 45 עד 47? אני לא מצליחה לצרף כאן, אולי יש מייל שתוכל לתת לי ואשלח אליו, כי הכאב לא חולף, ועדיין לא נפתרה הבעיה. זו היתה השאלה ששאלתי: מנסה לשאול דרכך, אין לי צילומים, אולי תצליח לכוון אותי. אני עם כאב של צד ימין של הפנים, אני חושדת בשן מסויימת שיוצרת את הכאב, שן 45, לפני 3 שנים בוצע בה כיפוי מוך, בטיפול שעשה לי רושם מהיר ורשלני משהו. עזבתי את רופא השיניים שביצע את הטיפול בנסיבות שונות. אני נמצאית כיום אצל רופא שיניים שמאד מאד סומכת עליו, הייתי לפני 3 חדשים בבדיקה תקופתית, הרופא אמר שהסתימה רגישה, אך מציע לא לגעת בינתיים, כי אין אינדיקציה לפתוח את השן, וזה עלול לגלוש לטיפול שורש. יש לו גם צילומי השוואה מחדשים קודמים, כי כל חצי שנה אני מגיעה לביקורת.

באיזו עיר את גרה ?

23/10/2023 | 19:11 | מאת: ym

פתח תקווה

תיכנסי בבקשה ל"אור השן" ברחוב שפיגל 3. תגידי שביקשתי שיעשו צילום נשך מצד ימין שלך וצילומים פריאפיקליים של 45,46,47 ושישלחו לי את הצילומים בדואר אלקטרוני

מנהל פורום רפואת שיניים