אוגמונטין 875 ל 14 יום לאחר דלקת עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/10/2023 | 14:15 | מאת: יעקב

שלום רב דוקטור בעקבות דלקת מתחת לשן 35 שבוצעה בה טיפול שורש וכתר לפני מספר שנים - אובחן סדק בשן קיבלתי למשך שבוע אוגמנטין 875 פעמים ביום למשך שבוע . ביום השביעי הגעתי לעקירה כירוגית וביצוע השתלת עצם ואת השתל - עבד קשה במשך שעה - ואז הרופא ביקש שאמשיך עוד שבוע אנטיביוטיקה - הווה אומר 14 יום האם הגיוני תקופה ארוכה שכזאת ? תודה רבה - דרך גב אני ביום העשירי וראיתי שהלשון הפכה להיות שחורה במעט האם זה מוכר לך - תודה רבה

כדי להעלות את סיכויי קליטת השתל והעצם ממשיכים עוד שבוע אנטיביוטיקה. הצבע של הלשון אולי מקורו משטף דם שנגרם במהלך העקירה. אם זה שטף דם זה יספג מעצמו ויעלם

מנהל פורום רפואת שיניים