כאבים בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/10/2023 | 20:58 | מאת: יעל

שלום לפני חצי שנה סתימה בשן טוחנת תחתונה. מאז היה שקט. מלפני שבועיים אם אני שותה משהו פושר או קר או מצחצחת שיניים מופיע כאב חזק לכדקה. זה לא מחמיר כבר שבועיים ואין כאב כשלא שותה. הרופא בקופח עשה צילום אמר שלא רואה משוה חריג מעבר לסתימה ואמר שאולי כדאי לחכות. 1. מה זה יכול להיות? 2. האם ההמתנה עלולה לגרום לכך שזה יהיה טיפול שורש? היה לי פעם והיה ממש לא קל. תודה רבה

הכאב יכול לנבוע או מחור בשן או מנסיגת חניכיים. אם יש חור בשן לא הייתי ממתין אלא מטפל. ניתן לעבור לצחצח עם משחות לשיניים רגישות כמו קולגייט פרו רליף, או סנסודיין רפיד רליף

22/10/2023 | 10:32 | מאת: יעל

תודה רבה לגבי סנסודיין ריפייר אנד פרוטקט זה פחות מתאים למצב הזה?

בהחלט כן

מנהל פורום רפואת שיניים