סתימה לבנה עבה מידי ולא נוחה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/10/2023 | 22:57 | מאת: סתימה לבנה עבה מידי ולא נוחה

עשיתי לפני שנה סתימות בשיניים, ואני מרגיש תחושה בלתי נסבלת. כאילו הרופא שם לי יותר מידי חומר בשן. הלכתי ללפחות ל4 רופאים והם אמרו שאין בעיות. יכול להיות שזו רגישות יתר?

תגדיר "תחושה בלתי נסבלת"

20/10/2023 | 11:07 | מאת: נועם

אני מרגיש מין גוף זר בפה מה שפעם לא הרגשתי. זה לוחץ לי על השן ומגרה לי את הלשון.

לך לרופא מנוסה, אולי אפילו למומחה לשיקום הפה שיוציא את הסתימות שמפריעות, וישים סתימות חדשות

23/10/2023 | 23:46 | מאת: נועם

1. יש לך במקרה מכרים שאתה יכול להמליץ לי באיזור הצפון? (בהנחה שמותר לך) 2. קיים מומחה לשיקום פה מטעם הצבא? תודה רבה.

1 לא מכיר 2 לא מכיר

מנהל פורום רפואת שיניים