דופק פועם אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/10/2023 | 19:55 | מאת: צבי

שלום גיל 55. הגעתי אתמול לרופא שיניים לבדיקה שגרתית. לא היו לי כאבים. בצילום נשך בבדיקה חור די גדול בשן 24. בוצעה במקום סתימה. חזרתי הביתה רק קצת רגישות באיזור הסתימה. היום מהצהריים מעבר לרגישות שנמשכת באיזור השן ותחתית הסינוסים התחיל להיות לי גם דופק פועם באיזור של השן.נמשך כבר כמה שעות. מה זה אומר? האם זה סימן לא טוב לגבי הטיפול? תודה

דופק בשן עלול לרמז על צורך בטיפול שורש

18/10/2023 | 20:19 | מאת: צבי

אוי . יהיה לי לא קל עכשיו אני עובר טיפולים לא קלים. מה שלא ברור לי. הרופא אמר שיש סתימה גדולה ב 24. שאלתי אם זה שורש אמר שלא אבל אם תזניח יכול להפוך לשורש. לא היה לי שם שום כאבים אז איך ביצוע סתימה פתאום יוצר מצב שיום אחרי יש דופק פועם ואולי כמו שכתבת צריך טיפול שורש? תודה

יכול להיות שזה חור מאד עמוק ולמרות הניקוי והטיפול העצב לא מצליח להתאושש

18/10/2023 | 21:04 | מאת: צבי

אוי זה מבאס. יום אחרי סתימה שאמורה למנוע טיפול שורש בעתיד אז בגלל שעושים סתימה נגרם צורך בטיפול שורש בהווה? האם יש דרך שהרופא שיניים ימנע דבר כזה להבא כשעושים סתימה? תודה

המצב מכתיב את התוצאות והסיכונים. כנראה שהיה שם חור מאד עמוק וקרוב לעצב

מנהל פורום רפואת שיניים