טיפול בכפות פלואוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/10/2023 | 18:07 | מאת: חיים

גיל 62 פה יבש ריבוי חורים. הומלץ - טיפול בכפות פלואוריד? אשמח לעזרתך 1. מה זה אומר? איך מתבצע הטיפול? 2. האם יש סיכון בזה למישהו עם פה יבש רגישות בפה וקצת בעיות בליעה בוושט ( מסיבה נוירולוגית ). 3. יש בטיפול הזה סיכונים? תודה רבה

זה טיפול נטול כל קושי או סיכון. בגמר הניקוי אצל השיננית לוקחים שתי כפות בצורת פרסה, ממלאים אותן בג'ל פלואור בריכוז גבוה, שמים על לסת תחתונה ועליונה וממתינים מספר דקות. לאחר מכן שוטפים את הפה

18/10/2023 | 19:52 | מאת: חיים

תודה רבה. שמח לשמוע. אז שוטפים ויורקים את הכל? עלול לבלוע פלואוריד? יש לי בעיות בוושט ובקיבה וכיב וחומרים יכולים לגרום לי לבחילות קשות. תודה

לא בולעים כלום אלא יורקים את הכל ושוטפים

מנהל פורום רפואת שיניים