כאב שיניים שן תחתונה מימין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/10/2023 | 13:55 | מאת: אביאל

שלום וברכה ד"ר נכבד עקב כאבים בשן קידמית למטה מצד ימין הרופא (רופא ערבי) ערך לי צילום ועשה לי טיפול שורש 1 לשני פגישות לאחר טיפול ראשון כאבה לי השן כל השבוע והרופא אמר שאמור לכאוב ושאקח כדורים ! כי זו שן רגישה לטענתו לאחר הטיפול השני הסופי הוא אמר לי שיכאב לי כמה ימים עד שבוע וששוב אקח כדורים עלי לציין שבצילום היתה דלקת וכדורים לכך לא עזרו לשאלתי האם אמור לכאוב לי כל השבוע השן לאחר טיפול שורש בשן קידמית למטה מימין? ומה עלי לעשות גם בקשר לרופא שאיני מרוצה גם מיהחס שלו תודה רבה לתשובה

רופא שלא מרוצים מהיחס שלו לא הולכים אליו יותר... לגבי הכאב בשן רצוי לקחת advil 3-4 פעמים ביום למשך כמה ימים

מנהל פורום רפואת שיניים