טיפול שיניים הרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/10/2023 | 18:44 | מאת: גלעד

שלום בן 60. אין לי בעיה עם זריקות. לא יכול אדנרלין לכן רק מפיביקיין. עשיתי סתימה בטוחנת עליונה עם 1 מפיביקיין ולא היה בעיה. יש צורך בטיפול שורש בשן טוחנת תחתונה אחרונה לפני השן בינה. סובל מנוירופתיה משמעותית ומעדיף שלא יעשו לי בלוק מנדיבורלי. הבנתי שאם רוצה טיפול שורש רק עם מפיביקין אז צריך כמה זריקות פריפרס בשן. רציתי לשאול עד כמה זריקות פריפרס זה דבר חריג ואולי מאוד כואב? האם זה טיפול חריג?

זריקת פריפרס היא לא חריגה.היא קצת כואבת אם מזריקים מהר מידי

16/10/2023 | 20:36 | מאת: גלעד

תודה רבה כתבת על פריפרס "היא קצת כואבת אם מזריקים מהר". האם זה איזה שהוא כאב מאוד חריג או כמו זריקה רגילה? אני שואל כי הבני שהיות ומדובר רק במפיביקיין אז צריך לאורך הטיפול לעשות כמה זריקות פריפרס. האם זה משהו מאוד בעייתי או לא מהותי? תודה

מנסיון של הרבה שנים כשמשתמשים בפריפרס ביד מיומנת זה בהחלט נסבל

מנהל פורום רפואת שיניים