טיפול SOS בטיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/10/2023 | 21:22 | מאת: גילה

שלום בת 54. במצב רפואי לא טוב. עשיתי לפני חצי שנה סתימה בשן טוחנת תחתונה. הרופא אמר שהיא גדולה מאוד ויכול להיות שיהפוך לטיפול שורש. מאתמול כאבים חזקים שזכורים לי מטיפול שורש קודם. התקשרתי אליו אמר שכבר אגש ישיר לאנדודונט. קבעתי תור לאנדודונט אמרו שזה שני מפגשים של כ 45-60 דקות. יהיה לי קשה מדי כרגע היות ואני באמצע משבר רפואי. האם יש משהו SOS שהרופא שורש יכול לעשות להרגיע את הכאב באופן זריז ולתת כמה שבועות עד המשך טיפול השורש? כמה זמן זה לוקח? תודה רבה

ניתן לפתוח את השן, לשלוף את העצבים , לשים חומר מרגיע ולסגור בסתימה זמנית. 20-30 דקות

15/10/2023 | 21:45 | מאת: גילה

וואו נפלא אני מקווה שהרופא שורש יסכים. אחרי דבר כזה אפשר לעשות הפסקה לחודש חודשיים? תודה רבה

15/10/2023 | 22:06 | מאת: גילה

סליחה על עוד שאלה. התור לאנדודונט רחוק. רופא השיניים הרגיל יכול "לפתוח את השן, לשלוף את העצבים , לשים חומר מרגיע ולסגור בסתימה זמנית. 20-30 דקות" או שבגלל שאין לו מיקרוסקופ אז רופא רגיל לא יכול לעשות את זה בשן טוחנת? שוב המון תודה

זאת עבודה של רופא שיניים רגיל.

מנהל פורום רפואת שיניים