קיבוע שן ממול לשן שנעקרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/10/2023 | 11:31 | מאת: טוני

שלום רב עקרו לי שן שנרקבה זה שן אחורית אחרונה למטה והרופאה שעקרה בכללית סמייל המליצה על קיבוע השן ממול כדי שהיא לא תצמח, עד שיעשו לי שתל. חזרתי למשרד והם לא יודעים במשרד איזה רופא עושה קיבוע כזה, וקבעו לי תור אצל מנהל המרפאה. רציתי לשאול איזה רופא עושה קיבוע כזה? האם זה רופא שיניים שעושה סתימות או מומחיות מסוימת?

02/10/2023 | 11:32 | מאת: טוני

גם רציתי לשאול כמה טיפולים זה קיבוע כזה האם זה טיפול אחד? וכמה דחוף זה לעשות את הקיבוע אחרי העקירה כבר אני שבועיים אחרי העקירה האם זה דחוף או יכול לחכות כמה שבועות?

בדרך כלל עושה רופא ליישור שיניים או מומחה לחניכיים. רצוי לא לדחות יותר מחודש

מנהל פורום רפואת שיניים