שעם שעברה בעבר טיפול שורש כואב אחת לתקופה בגלל לעיסה קשה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/10/2023 | 15:47 | מאת: אסי

ב4 חודשיים האלו זה קרה לי פעמיים. לעשתי משהו כנראה שהייה קשה ואז השן כואבתהעם הכתר והטיפול שורש(נעשה לפני בערך 4שנים) רק נגיעה קטנה ויש ממש כאב ל1-2 ימים .. מה זה יכול להיות ? ומה צילום יכול לזהות ?

יכול להיות שיש סדק או שבר בשן/שורש

01/10/2023 | 16:07 | מאת: אסי

הבנתי שאולי יש סדק אבל בשביל לבדוק את זה צריך בטח לפק את הכתר אה? ... השאלה האם יש טעם לעשות צילום ? כי אולי יש עודד סיבות.. מה אפשר לגלות בצילום ?

השלב הראשון הוא לצלם את השן. לא רצים לפרק כתר לפני שבוצעו צילומים

01/10/2023 | 16:23 | מאת: אסי

השאלה מה אפשר לראות בצילום ?או שזה סתם ולבלווחי יגידו להוציא את הכתר? ומה העניין לפרק את הכתר אם גם ככה מצב של סדק או שבר צריך לעקור לא?

מנהל פורום רפואת שיניים