קנאקים בעקבות טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/09/2023 | 10:32 | מאת: איילה

שלום בת 51 עשיתי טיפול שורש וגם 2 סתימות טוחנות למעלה. היה צורך לפתוח מאוד חזק את הפה. מאז כבר חודש יש לי קנאקים בלסת. לא היה לי בחיים בעבר. לא נוח בלסת. קצת כאבים. כמו כן בלילה משום מה התחלתי לישון עם פה פתוח כאילו ויתר נוח שהפה נשאר פתוח ואז קמה בבוקר כל הפה יבש לגמרי מה לעשות? ויש לי עוד טיפול שורש.. תודה רבה

להשתדל לעשות את הטיפול בהפסקות ולא עם משך ארוך. לנסות לקחת לכמה ימים voltaren sr 100 mg, כדור אחד ביום

מנהל פורום רפואת שיניים