סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/09/2023 | 23:09 | מאת: נדב

שלום בחצי השנה האחרונה עברתי 3 טיפולי שורש. בשלבי הביניים הרופא שם סתימה זמנית. זה הרגע האהוב עליי בטיפול שהסייעת מגיעה עם לוח כתום ומשלימים את הסתימה הזמנית. היתי היום אצל רופא שיניים. הוא הכין את השן לקראת טיפול מבנה היה צריך קצת לנקות כי היה כאב בחניכיים. טיפל ושם לי סתימה זמנית אחרת מסוג IRM . סיימתי את הטיפול הפה התחיל לשרוף ונהיה טעם חזק מאוד של ציפורן. אני שונא ריח וטעם של ציפורן. עברו 7 שעות ועדיין יש לי טעם של ציפורן. אם אני שותה מים או תה הטעם מאוד מתחזק. כמו כן יש קצת גירוי לאורך הוושט. מה דעתך? 1. איך אפשר להפטר מהטעם של הציפורן? חושש שזה ימשיך מחר 2. האם חלק מהאנשים אולי אלרגים לזה יש תחושות גירוי בגרון לאורך הושט וכאילו קצת מציק שם תודה רבה

27/09/2023 | 01:41 | מאת: נדב

הערה גם כ 10 שעות אחרי כל פעם שנוגע עם הלשון בסתימה הזמנית ( שן טוחנת עליונה ) אז יש לה טעם חזק וחריף שמזכיר ציפורן. האם סתימה כזאת ממשיכה לאורך זמן להיות עם טעם כזה? מה עושים? תודה רבה

מנהל פורום רפואת שיניים