משחת שיניים מיוחדת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/09/2023 | 13:33 | מאת: גיל

שלום אני בן 58 בריאות לקויה וגם שותה איזה 2-3 משקאות ממותקים ביום. יש הרבה חורים גם בצוואר השן. רציתי לשאןל האם כדי למנוע חורים כדאי להשתמש במשחת שיניים עם יותר פלואוריד מהרגיל? אולי משהו עם מרשם? תודה

לצחצח עם משחה שמכילה פלואור. לשטוף לאחר הצחצוח עם מי פה שמכילים פלואור. לשטוף את הפה במים לאחר שתית שתיה מתוקה

25/09/2023 | 10:34 | מאת: גיל

תודה אם אני מבין נכון אתה מדבר על צחצוח עם משחת שיניים רגילה שמכילה פלואור, מי פה רגילים . אמר לי מישהו שקיבל מרופא שיניים מרשם למשחת שיניים מיוחדת עם הרבה יותר פלואור. האם כדאי משוה כזה? תודה

תנסה להשתמש בתכשיר elmex gel ניתן להשיג אצל שור טבצניק בקינג גורג

מנהל פורום רפואת שיניים