צילום פנורמי - אשמח לקבל פענוח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/09/2023 | 13:57 | מאת: מאור

היי אשמח בבקשה לדעת האם על פי פענוח הצילום שעשיתי יש לי מספיק עצם הלסתות על מנת לבצע השתלה? אשלח כמה צילומים על מנת שתהיה אינפורמציה טובה https://imageshack.com/i/povngoxwj https://imageshack.com/i/pnUpNyvgj תודה מראש בברכת שנה טובה

כדי להעריך אם יש מספיק עצם יש לבצע ct לאזורים בהם נדרשת השתלה

20/09/2023 | 14:18 | מאת: מאור

הרופא שאמור לעשות לי את ההשתלות שלח אותי לעשות את הצילום הזה מה מטרתו ?

זה צילום פנורמי לאבחנה ראשונית

20/09/2023 | 14:29 | מאת: מאור

אשמח אם לפי הצילום תוכל להתיר את סקרנותי ולפי הידע המקצועי שלך תוכל לומר לי מה רואים בצילום?

רואים אובדן שיניים נרחב ברוב הפה. המצב של החניכיים סביב השיניים הטוחנות שנשארו לא מזהיר. מאיזו סיבה איבדת כל כך הרבה שיניים ?

20/09/2023 | 16:32 | מאת: מאור

בעקבות פחד מרופא שיניים לא טיפלתי בזמן אחת הדביקה את השנייה לצערי. כל הסקרנות והשאלות נובעות מהסבל שאני סובל עם התותבות ירדתי במשקל 12 קילו איני מצליח לאכול כלום למעט דברים רכים. מהיאוש כבר חיפשתי רופא שירגיע את ליבי בנוגע לתוצאות הצילום. כי התור הקרוב במרפאה הוא באוקטובר

מאחל שיצליחו לעזור לך. רפואה שלמה

20/09/2023 | 16:42 | מאת: מאור

תודה רבה דוקטור על הזמן שהשקעת לענות לי מעריך ממש תבורך אתה וכל בני ביתך בשנה טובה פוריה ומוצלחת

מנהל פורום רפואת שיניים