חורים בצוואר השן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/09/2023 | 19:13 | מאת: אייל

שלום גיל 50. אני סובל מריבוי חורים בצוואר השן. היו כבר 2 טיפולי שורש בגלל זה. קראתי בחול שיש טיפול לזה שנקרא Glass ionomer cement וגם Composite resin restoration אודה על עזרתך. האם זה משהו שיכול להועיל למנוע מהמצב בצואר השיניים להפוך לחור וטיפול שורש? איך זה נקרא בעברית והאם זה מומלץ? תודה רבה

ריבוי חורים בצואר השן יכולים לנבוע מריבוי מזון ושתיה מתוקים, מנסיגת חניכיים, מהקאות מרובות וכד. החומרים שציינת אינם למניעה אלא משמשים כחומרי סתימה לחורים בצוואר השן.

מנהל פורום רפואת שיניים